За франчайза

Стартирайте ВАШ СОБСТВЕН БИЗНЕС С МАЛКА ИНВЕСТИЦИЯ И МИНИМАЛЕН РИСК

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел в съвременния свят, който позволява стартиране на собствен бизнес с малък капитал и минимален риск. Франчайзингът дава възможност за успешно развитие на базата на богатия опит и работещи практики на утвърдени и успешни компании.

Като компания с най-висока познаваемост в страната и натрупан 23-годишен опит, „АДРЕС” може чрез Франчайзинга да предостави на много хора в страната възможност за развитие в един от най-динамичните сектори на българската икономика.

ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ ПЪРВИЯ  ДЕН КАТО ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР НА АДРЕС!

КАКВО АДРЕС ДАВА НА ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОРИТЕ СИ:

Утвърдено име и търговска марка. Силен бранд! АДРЕС е най-голямата национално-представена компания за недвижими имоти в България. Адрес е предпочитана от клиентите компания заради качественото обслужване

Възможност за реклама на неограничен брой оферти в един от най посещаваните сайтове за недвижими имоти -  address.bg. Фирменият сайт address.bg е един от най-посещаваните сайтове за недвижими имоти с над 5000 уникални посещения на ден.  Информацията автоматично се  обменя с други сайтове и портали за недвижими имоти.

Единна информационна система за всички кантори на АДРЕС в страната. Вътрешната информационна система  свързва в мрежа всички офиси на Адрес в страната. Тя дава достъп до всички оферти на брокерите от всички кантори в страната и възможност да бъде оптимизирана работата с клиентите

Голяма мрежа от кантори в страната – Над 500 консултанта работят в канторите на Адрес в цялата страна, като регистрират над 10000 клиента годишно. Подаването на клиенти между канторите е естествен процес, от който всички кантори от мрежата получават повече възможности за съвместни сделки.

Подкрепа от страна на Франчайз отдела на АДРЕС, който Ви помага и консултира в процеса на работа.ртньори, обслужвайки български и чуждестранни, частни и корпоративни клиенти, предлагайки професионални консултации и комплексна услуга.