За нас

AДРЕС Недвижими Имоти е най-голямата българска компания за недвижими имоти, която е доказан лидер на пазара.  От старта си през 1993г, АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес разполага със 57 кантори на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.

АДРЕС Недвижими имоти е една от първите компании за недвижими имоти, сертифицирана по международния стандарт EN ISO 9001:2015. Документът е издаден от международната компания за сертификационни услуги SGS като доказателство, че дружеството покрива европейските стандарти в тази област. В Компанията са сертифицирани посредническите услуги при сделки с недвижими имоти и управлението и поддръжката на недвижими имоти (УПНИ). Ръководството на АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ АД, в лицето на Изпълнителния Директор, официално обявява своята Политика по качеството.

АДРЕС разработи и успешно реализира първата франчайз система на българска компания за недвижими имоти. През годините към АДРЕС се присъединиха 21 франчайз партньори с кантори в 21 града на страната.

Асоциацията на франчайзите в БългарияАдрес Недвижими имоти АД е учредител в Асоциацията на франчайзите в България


Хиляди клиенти се довериха на АДРЕС защото:

  • Ние имаме най- широко изградената мрежа от кантори. Компанията дава възможност на продавачите да предложат имота си в най-широко изградената мрежа от кантори в страната, а на купувачите – удобството да имат достъп до най-голям избор от оферти.
  • Ние разполагаме с екип от професионалисти. Консултантите в АДРЕС преминават ежемесечно през специализираните обучения на АДРЕС Академия, която разработва и формира подготовката им по различните страни на сделката.
  • Ние предлагаме хиляди актуални оферти. Благодарение на модерната си информационна система, клиентите ни имат достъп до хиляди актуални оферти със снимки от всички пазарни сегменти. Така те бързо могат се ориентират в предлагането или да обявят имота си във всяка кантора на компанията.
  • Комплексност на услугите. Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Ще ви съдействаме при получаването на банков кредит, ще ви напътстваме с юридически съвети, ще ви дадем актуална пазарна информация за района, който ви интересува.
  • Ние работим в удобно за вас време. Ние работим в подходящо за нашите клиенти време – от 8.30 до 18:30 ч в делничен ден и от 10:00 до 16:00ч в събота, което дава възможност за консултации и огледи след работно време и през почивните дни.

Станете част от Печелившия Отбор!

АДРЕС – Развита Формула за Успешен Бизнес!